------------------------------------------
▶▶▶▶ Dáma ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Dáma IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ mod viac peňazí ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Dáma 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Núti ma to hrať dvoma rukami namiesto jednou rukou je to len vertikálne nie horizontálne je mi z toho veľmi smutno nabudúce vo svojej aktualizácii prines späť horizontálny štýl hráči musia byť pohodlní, môžeš hrať, keď držíš džús v plážovom kresle
Túto hru si treba znova premyslieť...ako to, že počítač obmedzíme na jeden ťah (zablokujeme všetky jeho úniky), ktorý by mal hráča prinútiť vyhrať, ale tento ťah nespraví??..hlavne v tureckej dáme. .počítač musí hlúpo čakať, kým urobíte chybu
Čo! Musím ich skočiť .. Môžem niekoho skočiť, ak som kráľ, aj keď je 10 polí predo mnou??? Ostatní hráči sa môžu posunúť dozadu, aj keď nie sú kráľom, ale ja nie? Čo je to za hru
Ochen Chorosho
Ďalšie blokové pohyby na br urobené, ale hra vám nedovolí preskočiť skok.
Milujem hru, takže everting funguje perfektne
Zábavné hry ...veľa opozícií
Дама Настолни dgxzHra ma veľmi baví, je náročná, ale uskutočniteľná. Dal som mu 3 len preto, že som nedosiahol viac ako šampionát. Skúsenosti sú zatiaľ skvelé, bez problémov
Táto hra sa mi veľmi páči! ale jedna vec je, že to nemôžete hrať online so svojimi priateľmi
Super nevnucuje ti to reklamy a iné hry a boti sú tam múdri👌
Pekná hra, ale ai je smiešne. Dostal som sa do pozície vyhrať a ai žiada remízu. robíš si srandu? Ak chcem vyhrať, prečo by som žreboval? Malo to povedať mat alebo niečo také. Ospravedlňujem sa, ale z tejto hry mám zlú chuť...
Ste nútení vziať si kúsok zo seba namiesto toho, aby ste urobili krok, ktorý chcete. Táto funkcia je pes Sh!#
Je to dobrá hra
Dobrá hra chill, dobree zahrajte,,
Pri hre proti počítaču vyhlási remízu, keď jasne prehral.
Zažil som, že keď som s hrou išiel hlbšie, stáva sa to čoraz väčšou výzvou, ale zistil som, že existuje veľa spôsobov, ako zabiť mačku✨
Jednoduché a pekné ma naozaj prinútilo zamyslieť sa
Picacina
Dobra hra na trening mysle
Zle navrhnutý ai. Nikdy nemôžete nechať kráľa získať odborníka alebo vyššieho, inak to skončí tak, že vás to prinúti prehrať tam a späť.
Dama je dáma nie je o čom
Dávam tri hviezdičky, pretože úroveň obtiažnosti je príliš nízka, pohyby protivníka sú príliš predvídateľné, v skutočnosti nie sú výzvou, ale hrateľnosť je dobrá
Nelúbi sa mi to nemozem ist kade chcem ale musím ist tade kade mi to oznacia . :-( Debilina
dobra hra
Prajem si. že by sme mohli hrať online
mali by ste tiež dať možnosť pre 2 hráčov. niekedy je to nudné hrať sa iba s telefónom. môže byť zábavné hrať s niektorými el.
Bol vyrobený pre hráča, aby sa pohyboval podľa ai.... takže nie je určovanie, kde ak existujú dva možné ťahy, môžete si vybrať zajať žetóny v hre, ale hra to neumožňuje...
Hra je zábavná, kým sa AI nerozhodne pokračovať v patovej situácii a stagnácii opakovaním toho istého ťahu, AI by mala byť schopná vykonať iba 4-5 nekritických ťahov (ani ten istý ťah, len mpves, ktoré nemajú iný účel ako vyhnúť sa porážke a vynútiť remízu) v rade predtým, ako je nútený stiahnuť sa a prehrať. Tento druh „podvádzania“ porazí zábavu a núti vás aplikáciu odstrániť.
Táto jedna z mojich najobľúbenejších hier sa mi páčila natoľko, že ju hrám takmer každý deň ❤😍♥
Checkers Galda spēles fmdHra bola zábavná, kým nevyvolala remízu a potom ju prinútila skončiť!! Kedysi možnosť odmietnuť žreb a pokračovať v hre! Prečo sa to zmenilo?!!
stiahli ste si to, aby ste sa pokúsili poraziť inú simuláciu dámy na expertnej obtiažnosti, ale najprv musíte vyhrať proti predchádzajúcim úrovniam. nemám toľko času na stratu.
My Restaurant Cooking Home እንቅስቃሴ ያለባቸው ugnaSkvelá aplikácia, naozaj pekné. Páči sa mi to všetko. Pomáha mi to oživiť spomienky na dámu zo 4. ročníka s týmto jedným chlapcom, ktorý bol taký zábavný. Som tak rád, že som konečne našiel hru. ja sa mám stále dobre!!!! Jediný problém, alebo návrh naozaj, môže existovať sviatočná dáma, ako sú Vianoce a Chanuka? A iné sviatky, ktoré slávia iné náboženstvá a len iné sviatky všeobecne?
Dam Papan sfwpPríliš veľa reklám!
Veľa zábavy a náročných úloh
V tejto hre riadite tak abi sme prehrali
Hra sa mi veľmi páčila, programovanie bolo skvelé
Základná aplikácia, príliš veľa opakujúcich sa reklám, ktoré sa vás snažia prinútiť zaplatiť. Žiadny popis pravidiel. Dobré pre začiatočníkov.
Tri hviezdičky, pretože sa mi to páči, keď má váš nepriateľ kráľa, jednoducho sa presunie späť a opevní, myslím tým, že nikto nevyhrá.
Je to pekná hra, ktorá preverí duševné schopnosti človeka
Hrá sa to dobre, ale za celý svoj život nemôžem nájsť možnosť osoba vs. Chcel som si zahrať zápas s kamarátom pri čakaní na jedlo a táto aplikácia je len proti počítaču, pokiaľ vidím.
Je to dobrá hra skvelá na praktické nič, pretože potom, čo vám nedovolia opakovať chybu, ale ten robot áno, je to kura, bot ma prinútil pozrieť si 3 celé reklamy ako bruh Nečakám tak dlho, len aby toto kura mohlo ťah, ale okrem toho je hra dobrá, ale robot je zlý.
Toto sa nedá pridať do rodinnej knižnice. To je sklamanie.
Bolo to úžasné až do "Pokročilej úrovne", keď som mal väčšiu šancu vyhrať, objavil sa "DRAW", keď sa kompa nehýbala!. A stále som uviazla na rovnakej úrovni... naštve, keď sa chystám vyhrať, objaví sa "DRAW" "opäť.. opravte sa
Zábavná hra, porazte prvé 4 úrovne za približne 25 minút, ale medzi ťažkou a pokročilou je rozdiel v zručnostiach. Poslednú hodinu som sa snažil vyhrať na pokročilých a stále sa to nepodarilo. Aj keď mám rád zábavné výzvy a dostal som sa dosť blízko, budem to skúšať ďalej.
Núti vás hrať ťah, ktorý nechcete hrať. cheaty na pokročilej úrovni.