------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ мамят код много монети ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Мразя го!!;!; Използвах повече данни от него, но не проработи измама и когато ще паркирам автобуса перфектно, не работи
Добра графика, много добро качество на играта
Егати смотата итра
Поправете проблема с финалната линия. Пътниците не тръгват дори след съобщенията.
Даа
Защо ви питам мултиплеара е с пари така губите много хора се забавлявате в него а вие го с правихте с пари никой почти не игра е керхера
Направете безплатен сървър
Bus Simulator : Ultimate Simuliaciniai mkfСтава
Много е каква но защо трябва да плащаш за да играеш мултиплейър
игра извън класа с реалистична графика, но имам проблем с паркирането, докато започвам маршрут, любезно го поправете
Bus Simulator : Ultimate સિમ્યુલેશન dhyMARVEL Puzzle Quest: Hero RPG Rollespill veuХубава и спокойна игра... Можеше да е по-добре, ако шофьорът можеше да каже нещо в замяна на пътниците... Отговорите на пътниците наистина карат кръвта ми да кипи.. Надявам се шофьорът да може да ги върне.
Едно нещо, което трябва да добавите, трябва да покажете, че този град е близо до това, преди да направите терминала, който трябва. Знайте, че този град ще бъде на това място на карта, моля, уговорете това
𝙸 𝚕𝚒𝚔𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚊𝚗𝚍 𝙸 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚕𝚢 𝚝𝚘 𝚙𝚕𝚊𝚢 𝚒𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚛𝚎𝚊𝚕𝚕𝚢 𝚠𝚊𝚗𝚝 𝚙𝚕𝚊𝚢 𝚒𝚝 𝚋𝚞𝚝. 𝚆𝚘𝚛𝚔 𝚘𝚗 𝚒𝚝 𝚙𝚕𝚎𝚊𝚜𝚎.
Тази игра е добра, харесва ми тази игра повече от bussid.. Но тази игра е заредена с пълен бъг 💁♀️ моля поправете грешка при паркиране... Nb не изтегляйте тази игра, докато не поправят грешка при паркиране
Когато стигна до мястото, където трябва да взема пътниците, те ще кажат да си опаковам перфектно, дори ако опаковам перфектно, а също и когато стигна до дестинацията, пътниците не слизат от автобуса
Отлична игра, особено след като сте актуализирали и поправили многобройните грешки... въпреки че все още има място за подобрение, но като цяло продължавайте с добра работа!!!
Воланът трябва да е регулируем. Особено когато играете на телефон с дисплей на цял екран. Воланът е разположен до ръба на екрана, което е толкова неудобно при шофиране.
Игра 3-та класа загуба на време всеки път, когато се показва Паркирайте тук Перфектно не знам как да паркирам перфектно автобусът е под зелената стрелка, но не паркира ☹️😡
няма светкавица и светлина за паркиране
Защо тази игра е 99% сбъркана? Когато отида на ресторант или нещо подобно, а пътниците излязат от автобуса, те не идват! Чакам с часове, дори докосвам думата „пропускане“, но не става! Какво е това! Карах автобуса 25 минути и това се случва! Толкова лошо... Трябва да го поправите!
маршрута е доста труден за мен, но обичам графиката
Много яка игра 🙈🦊🐷😎😎😜😅😅😅
Оправете менюто на играта
моля, решете проблема с паркирането. Играта ми хареса най-много
играта е добра но малко много забива не само на мен а и на другия хор.
Тази игра е наред, но мразя, че автобусът ми не паркира. стигаш до дестинацията и стълбът не излиза, нито ти си награден.. глупаво Какъв е проблемът
Паркирането на автобуса е по-трудно от шофирането, опитвайки се да паркирам от два дни, това е добра игра, но моля, позволете лесно паркиране
Мога да карам по всеки маршрут в света. беше щастлив да види Кисуму. Въпреки че актуализирането до наклон за посока би било по-забавно.
В Bus Simulator, при завършване на пътуването, когато автобусът е паркиран добре в своя спорт, играта изглежда не разпознава това, така че човек трябва да продължи да кара наоколо и да се опитва да паркира отново и отново с надеждата, че ще разпознае. Докато сте в него, помислете и за настройване на кормилното управление в автобусите, за да го направите толкова гладко, колкото в Truck Simulator 18.
Печелите повече пари от реклами, отколкото от пътувания. Освен това приходите са ниски, а разходите са високи.
Харесвам тази игра и наистина я удовлетворявам, но новата актуализация има скъпо откриване на страната и има повече разходи, така че това нещо прави играта скучна. Така че, моля, поправете го.
Моля, опитайте да работите върху това как да паркирате колата, когато пътуването приключи. Паркирах автобуса и нищо не се случи Страхотна игра, но моля, работете върху това незабавно. Маршрутът трябва да бъде подобрен Трябва да можем да преминаваме различни места Защо ограничението на пътя Няма инцидент
ДОРИ НЕ СЕ ПРЕКВЯВАЙТЕ ДА ИЗТЕГЛЯТЕ ТОВА.. преди работеше и беше забавно. Но сега... Това приложение дори няма да ми позволи да продължа създаването на моя профил на шофьор на автобус... количеството замръзване е нелепо и прави играта невъзможна за игра.... изглежда има подобни оплаквания, които дават от доста време назад, което ми казва, че това приложение е изоставено от създателите му..
Наистина това е най-добрата игра, но имам малък проблем с нея. Може ли някой да ми каже как трябва да опаковате тези, до които сте стигнали до местоназначението? Наистина опитах няколко пъти, но всичко беше напразно.
Играта е супер супер супер и супер, но един проблем е мястото за паркиране, моля, поправете го, тъй като слотът за паркиране сме се дразнили много време, моля към вас, моля, отстранете проблема
Играта е много яка но самият автобус 6 човека на кръста има в автобуса направете така че ще бъде още по интересната самата игра както в реалния живот така и в играта .
Най-добрият автобусен симулатор в интернет. Сега това е моята критична гледна точка и моля, поправете това, поставете някакъв сензор между всички коли и автобуси, за да разпознава сигнали клаксони спира червени светлини, защото продължавам да се сблъсквам на всеки завой от задната странична магистрала и тротоар Дори на моят симулатор за полет на Rotos, самолетите спират, когато други самолети рулират към и от пистата, знаете какво имам предвид мъже
тази игра винаги лекува скуката ми, но има тази грешка, която не ми позволява да започна, нито да завърша маршрута си. маркерът казва "Паркирайте тук перфектно", но вече паркирах перфектно. Моля, поправете това, много хора също се оплакват от този бъг.
Bus Simulator : Ultimate Simulation hnrПроблеми при паркиране на автобуса. Поправете този проблем бързо, моля.