------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ کدهای تبلیغاتی ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
عالی ترین بازی که انجام دادم
این یک بازی بسیار وحشتناک است که شما واقعاً نمی توانید هیچ کاری انجام دهید، اگر ربات ها را مجبور به مبارزه با یکدیگر کنید 100 برابر بهتر است.
من همه پوسته های رباتیک و پاور آپ ها را دوست دارم
Merge Plane Robots - Idle Game Boshqalar itpHome Design: House Decor Makeover Mõistatusmängud kfjربات های یو خیلی باحال و آتشین 🔥
باشه ولی باشه
با اینکه این بازی را نصب کردم ولی عالی بود
وقتی ادغام می شود، سرگرم کننده است زیرا روبات ها از هم جدا می شوند و به یک ربات سطح متفاوت تبدیل می شوند
اگر تبلیغات را دوست ندارید، از این بازی اجتناب کنید. من صبور هستم و به تبلیغات اهمیتی نمی دهم، اما برای انجام هر کاری، باید منتظر تبلیغات باشید (30 ثانیه). وگرنه بازی خوبیه
استاگوین
دست را از بین ببرید
این ربات ها شگفت انگیز هستند که من به ربات شماره 6 رسیدم.
من این را دوست دارم زیرا بسیار رضایت بخش و آرامش بخش است
I.m homes at robots رباتها را با هم ادغام میکنم و گیمر بازی میکنم قایق خوش شانسی که در بازی بازی میکنم خوب است. Whathing Level.100000000000000000 تا به حال از دست رفته و رفتن به ادغام هر تقریبا شما Fand iOS Agar.io تقریبا وجود دارد بازی i.m بازی خواهد شد ربات واقعی از دست رفته نیست Viping Vip همیشه ؟؟؟ بازی سخت من برای ادغام سقوط آسان
V خوب
واقعاً جالب است که من آن بازی را خیلی باحال دوست دارم، اما خیلی بد است، بنابراین فکر می کنم همه چیز است. پس فقط آن بازی خیلی خنده دار را حذف کنید هاها پس خداحافظ
من این بازی را دوست دارم، اما تبلیغات آن بد نیست، به همین دلیل به آن 4 ستاره دادم
من عاشق ظاهر دزدها هستم و واقعاً از آن لذت می برم.
بازی خوبی است اما می خواهم بدانم آپدیت بالای 40 کی منتشر می شود؟
عالی و باحال و بدون اینترنت
فیسبو
شماره
Merge Plane Robots - Idle Game Casual talbمن ضخیم این دوستان بازی
من برخی از ربات را دوست دارم. و سرعت.
پس از ماهها انتظار برای دریافت جوایز Gem از پیشنهادات تکمیلشده، صفحه پیشنهاد تغییر کرده و پیشرفت تکمیل من حذف شده است. حذف نصب شده است.
خیز عالدیایيييزیيييزی
جذاب
معایب: * تابلوی امتیازات جعلی است. امتیازات تابلوی امتیازات همچنان در حالت آفلاین بالا می رود. اعتماد به این بازی با پول واقعی را برای من سخت می کند. * دو بار بازدید از کارخانه بدون انتخاب ارتقاء آگهی، آگهی بدون پاداش بازی را مجبور می کند. هنگام استفاده از کارخانه، برای انتخاب ارتقاء تبلیغات یا آفلاین برنامه ریزی کنید. مزایا: * گیم پلی اصلی ساده است. سیستم ارتقاء پایه است و نه گاچا یا لوت باکس. من ترجیح می دهم بازی های بیکار ساده و قابل پیش بینی باشند. * تبلیغات مزاحم نیستند. هیچ آگهی از من سن یا سایر اطلاعات شخصی را نپرسید. * به جز یک تبلیغ اجباری که در بالا به آن اشاره کردم، تبلیغات به شما امکان می دهد تماشا کنید یا نه، و اگر تماشا کنید همیشه یک جایزه بازی می دهد. * هنر و انیمیشن خوب است. در واقع شبیه نماد و تصاویر تبلیغاتی است. * بسیار پایدار ساعتها گیمپلی فعال قبل از کاهش سرعت یا خرابی طول میکشد. به طور کلی، من فکر می کنم این یکی از بهترین بازی ها در این نوع است. انتخاب خوبی برای بازیکنانی که از تماشای تبلیغات زیاد در یک بازی پشتیبانی شده از تبلیغات اهمیتی نمیدهند.
من عاشق
سرگرم کننده
Merge Plane Robots - Idle Game নৈমিত্তিক ollخیلی علی بور😋😃😍🤣
داشتن میلیاردها سکه و هیچ راهی برای خرج کردن در ربات ها بد نیست. بازی از آخرین آپدیت بهم ریخته است. شاید وقتی درست شد برگردم. در حالی که کار می کرد سرگرم کننده بود
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 btb